Fietsmaatjes

Fietsmaatjes

 

Ondernemersvereniging Westermaat en Twente Mobiel willen het gebruik van de fiets verder stimuleren en starten daarom in september op Westermaat met de actie Fietsmaatjes 2017.


Doet uw bedrijf ook mee aan ‘Fietsmaatjes’? Met deze fietsactie stimuleren collega’s elkaar om naar het werk te fietsen. Daarbij krijgen deelnemers voor elke gefietste dag een financiële beloning. Fietsmaatjes is dus: fietsen naar je werk en daarmee geld verdienen.
Gezond, goed voor het milieu en leuk voor de portemonnee. Klik hier voor de berekening van de financiele beloning.

 

Fietsende medewerkers bieden veel voordelen voor uw bedrijf. Zo zijn fietsers minder ziek dan niet-fietsers; gemiddeld scheelt dat 1 á 2 ziektedagen per jaar. Fietsers zijn dus fitter en productiever. Fietsers zorgen voor minder parkeerproblemen en dragen bij aan een duurzamer bedrijf. En het is goed voor de bereikbaarheid van Westermaat.


Kortom, fietsen loont!

Bent u al overtuigd van de voordelen en wilt u uw bedrijf meteen aanmelden?
Vul dan het online aanmeldformulier in.


Voor wie?

De actie is bedoeld voor medewerkers die nu, minimaal 3 dagen per week: met de auto naar het werk rijden. Zij zijn de ‘deelnemers’ en gaan de uitdaging aan om over te stappen op de fiets, óf naar het werk fietsen. Zij gaan als ‘buddy’ de automobilisten aanmoedigen om te fietsen.

 

Deelnemers krijgen een half jaar de kans om een mooie financiële beloning bij elkaar te fietsen, voor zichzelf én voor de buddy. Dat kan oplopen tot honderden euro’s! Deze animatiefilm vertelt hoe de actie Fietsmaatjes 2017 werkt.

 

Wie doet wat?

De organisatie en administratie van de actie is in handen van Ondernemersvereniging Westermaat en Twente Mobiel. Als uw bedrijf meedoet, is uw inzet beperkt tot:

aanmelden bedrijf via het aanmeldformulier; promotie van de actie bij uw medewerkers. Twente Mobiel faciliteren u met teksten, beeldmateriaal en posters; beoordelen van de aanmeldingen van de deelnemers; een eenmalig bijdrage van € 100,- per ‘ buddy’ .

 

Meer informatie vindt u op www.twentemobiel.nl/fietsmaatjes

 

Wilt u als werkgever meedoen met deze fietsactie? Vul dan vóór 4 september het online aanmeldformulier in!

 

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname en informatie over het vervolgtraject. Neem voor meer informatie contact op met John Hommersom via 074 250 55 63 of info@ovwestermaat.nl